Szolgáltatások
programok
2020. augusztus
HKSzCsPSzV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
html plain titleonly titleandlead full need dontneed 1000
Hírlevél feliratkozás
partnereink
BudapestPortál
Fővárosi Oktatási Portál
Budapesti Ifjúsági Portál
Én iskolám
FOK
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Betűméret csökkentéseBetűméret növelése
Cikk nyomtatása
2010. 10. 11. hétfő
Kialakított együttműködések

A pályázatban vállalt céljaink és feladataink fontos része az együttműködés kiépítése, a kapcsolattartás, a kölcsönös segítségnyújtás. Kapcsolatainkat folyamatosan építjük, illetve a kialakítottakat ápoljuk.

Az Ifjúsági Integrációs Szolgáltató Iroda projektmegvalósítás keretében együttműködési megállapodást kötött az Iránytű Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Pest Megyei Ifjúsági Szakmai Módszertani Központtal és a Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központtal. Az együttműködések a fiatalok megsegítése érdekében születtek.

A gyermekvédelmi felelősökön keresztül irodánk kapcsolatban van a középfokú intézményekkel, illetve egyes kerületekben néhány általános iskolával is.

Irodánk szorosan együttműködik a budapesti kerületekben és a Közép-magyarországi Régióban található Családsegítő és Gyermekjóléti Központokkal, továbbá a Budapesti Ifjúsági Irodák Szövetségének (BIIRSZ) tagjaival.

További együttműködések:

Az Ifjúsági Integrációs Szolgáltató Iroda a TÁMOP 5.2.5-08/1-2008-0190 számú pályázat projektmegvalósítása keretében - 2010. október elején - újabb két együttműködést alakított ki: a Képzett Fiatalokkal a Jövőért MICE Program Alapítvánnyal és a nyáregyházi Nyáry Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézménnyel.

A létrejött együttműködési megállapodások fő célja a célcsoportok számára biztosítani a hozzáférést a szolgáltatásainkhoz, aktív együttműködést megvalósítani a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók esélyegyenlőségének elősegítésére, illetve a fiatalok társadalmi integrációjának javítására.

Kapcsolódó oldalak
Tehetségháló
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
EU-s MFPI-projektek
MFPI Weszely Galéria
Egész életen át tartó tanulás program - Leonardo da Vinci
Agressziókezelés