Szolgáltatások
programok
2019. szeptember
HKSzCsPSzV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
html plain titleonly titleandlead full need dontneed 1000
Hírlevél feliratkozás
partnereink
BudapestPortál
Fővárosi Oktatási Portál
Budapesti Ifjúsági Portál
Én iskolám
FOK
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Betűméret csökkentéseBetűméret növelése
Cikk nyomtatása
2014. 12. 18. csütörtök
Folytatódott a közös gondolkodás az intézkedési tervről

Az első együttgondolkodás irántit is messze felülmúló érdeklődés mellett kerestük együtt a fogódzókat a nyárra elkészítendő intézkedési terven a műhelybeszélgetésünkön.

Ígéretének megfelelően Pongrácz László úr, a Oktatási Hivatal Köznevelési Programok Főosztályvezetőjereflektált pár, az első összejövetelünkön Gönczöl Enikő által összegyűjtött kérdésre és dilemmára, majd a résztvevők felvetései kapcsán mondta el véleményét, meglátásait.

3.jpg

Az elégedettségi kérdőíven kapott visszajelzés tanúsága szerint, bár a rendezvény célja az együttgondolkodás volt, több konkrétumot vártak volna a kollégák. Noha az előzetes várakozások meglehetős széles skálán mozogtak, elégedettek voltak a kérdésekre kapott válaszokkal, magának a programnak az összeállításával, szervezettségével és általános színvonalával.

abra.png
 

A folytatás lehetőségét fenntartó rendezvény második fokozatának végére a résztvevőkben tudatosodott, hogy sem egyensegítséget, sem egyenintézkedésiterv-vázlatot nem lehet a feladat elvégzésének elősegítésére előállítani, az elemző és a fejlesztő munka lépéseit is minden nevelőtestületnek magának kell kidolgoznia.

A legközelebbi összejövetelhez konstruktív javaslatokat is megfogalmaztak a hozzászólók, a fenntartói meghívottól az intézkedési terv készítésében már tapasztalattal rendelkezőn át a részletekbe menő elemzéshez kapható segítségig.

2.jpg

Szerző: Südi Ilona, Török József

Kapcsolódó oldalak
Tehetségháló
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
EU-s MFPI-projektek
MFPI Weszely Galéria
Egész életen át tartó tanulás program - Leonardo da Vinci
Agressziókezelés