Szolgáltatások
programok
2019. március
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
html plain titleonly titleandlead full need dontneed 1000
Hírlevél feliratkozás
partnereink
BudapestPortál
Fővárosi Oktatási Portál
Budapesti Ifjúsági Portál
Én iskolám
FOK
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Betűméret csökkentéseBetűméret növelése
Cikk nyomtatása
2010. 09. 13. hétfő
2010. szeptember

A 2010/2011. tanév kezdetén szeretettel köszöntöm az intézet munkatársai nevében is a kedves kollégákat, érdeklődőket, akik megtisztelik figyelmükkel a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet által havi rendszerességgel megjelentetett Hírlevelünket!

Köszönjük a sok pozitív visszajelzést és a példányszám emelésére történő biztatást. Úgy döntöttünk, hogy ettől a tanévtől kezdve Hírlevelünket elektronikus formában jelentetjük meg.

Lehetőség lesz arra is, hogy – aki igényt tart rá – elektronikus úton is megkaphassa az újságot. Szeretnénk elérni, hogy minél több kolléga számára gyorsan, könnyen olvashatóak legyenek híreink illetve a pedagógusokat érintő, fontos információk, akár heti rendszerességgel is rendelkezésükre állhassanak.

Természetesen továbbra is szeretnénk lehetőséget teremteni Önöknek arra, hogy a főváros közoktatási intézményeiben zajló folyamatokról tájékoztatást nyújthassanak, beszámolhassanak egymásnak elért eredményeikről. Szeretnénk bemutatni azokat a megvalósított innovációkat, pozitív mintákat, mások számára is jól hasznosítható tapasztalatokat, jó gyakorlatokat, amelyek érdemesek arra, hogy példaként szolgáljanak más intézmények számára. E mellett folyamatos információt kívánunk adni arról, hogy intézetünkön belül milyen programok, események, versenyek, pályázati lehetőségek, továbbképzések állnak a pedagógusok rendelkezésére.

Kérem közreműködését abban, hogy Hírlevelünk minél több pedagógushoz eljusson, ezáltal hasznos fórumként szolgálhasson a mindennapi oktató-nevelő tevékenységük során.

A most kezdődő tanévhez kívánok sok sikert, erőt, kitartást és egészséget!

Sárik Zoltán
MFPI igazgató

Kapcsolódó dokumentumok
Kapcsolódó oldalak
Tehetségháló
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
EU-s MFPI-projektek
MFPI Weszely Galéria
Egész életen át tartó tanulás program - Leonardo da Vinci
Agressziókezelés