Szolgáltatások
programok
2020. július
HKSzCsPSzV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
html plain titleonly titleandlead full need dontneed 1000
Hírlevél feliratkozás
partnereink
BudapestPortál
Fővárosi Oktatási Portál
Budapesti Ifjúsági Portál
Én iskolám
FOK
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Angol
Betűméret csökkentéseBetűméret növelése
Cikk nyomtatása
2014. 03. 31. hétfő
Tehetséggondozás idegen nyelvekből

Műhelyfoglalkozás keretében ismerkedhettek meg a részt vevő nyelvtanárok a középiskolások számára kiírt angol és német tehetséggondozó versenyeink részleteivel.

A Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban megrendezett szakmai összejövetel résztvevőit Török József köszöntötte, aki áttekintést adott az idén egységesen, mindkét nyelvből meghirdetett versenyek kínálatából.

A szavalóverseny részleteinek ismertetése után a képregényversennyel kapcsolatos tudnivalókat részletezte. A képregénykészítéshez gyűjtött hasznos hivatkozásokat Számadóné Bíró Alice, a Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium vezetőtanára (a hivatkozásokat a csatolt pdf-állomány tartalmazza).

A kreatív íróverseny újdonságai után Török József felhívta a figyelmet a Tehetségháló oldalra, mely a versenykiírások mellett az azokra történő regisztráció felületét is tartalmazza.

Szakmai beszélgetés

Szakmai beszélgetés és tapasztalatcsere

Füzesséry Zoltánné, a Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium vezetőtanára sok hasznos tanáccsal látta el a versenyekre felkészítő tanárokat, majd a jelenlévők tapasztalatcseréjével zárult a szakmai délután.

Kapcsolódó oldalak
Tehetségháló
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
EU-s MFPI-projektek
MFPI Weszely Galéria
Egész életen át tartó tanulás program - Leonardo da Vinci
Agressziókezelés