Szolgáltatások
programok
2019. szeptember
HKSzCsPSzV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
html plain titleonly titleandlead full need dontneed 1000
Hírlevél feliratkozás
partnereink
BudapestPortál
Fővárosi Oktatási Portál
Budapesti Ifjúsági Portál
Én iskolám
FOK
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Betűméret csökkentéseBetűméret növelése
Cikk nyomtatása
2013. 02. 26. kedd
Tájékoztató a szaktanácsadói névjegyzékre jelentkezésről

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a 2013. évtől a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokról, a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokat ellátó intézményekről és a pedagógiai-szakmai szolgáltatásokban való közreműködés feltételeiről szóló 48/2012. (XII. 12.) EMMI rendelet alapján szaktanácsadói névjegyzéket állít össze és megjelenteti honlapján.

 

A szaktanácsadói névjegyzékbe nyilvántartásba vételét az kérheti, aki a 48/2012. (XII. 12.) EMMI rendelet 27.§ (1)-(2) bekezdése alapján

a) az Nkt. 3. mellékletében meghatározott feltételeknek megfelel, pedagógus szakvizsgával rendelkezik és

aa) köznevelési intézményben pedagógus-munkakörben legalább tízéves szakmai gyakorlatot vagy
ab) a nemzetiségi nevelés-oktatásban pedagógus munkakörben legalább ötéves szakmai gyakorlatot, továbbá bármilyen köznevelési intézményben további ötéves szakmai gyakorlatot szerzett.

b) Az a) pontban előírt feltételeket az is teljesíti, aki az adott szakterület nemzetközileg vagy országosan elismert képviselője. Az adott szakterület nemzetközileg vagy országosan elismert képviselője feltételnek való megfelelést szakmai önéletrajzzal és legalább kettő szakmai ajánlással, továbbá publikációs jegyzékkel kell az OFI részére igazolni.

továbbá

c) a Nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 61. § (4) bekezdése alapján a szaktanácsadó pedagógiai-szakmai szolgáltatást nyújtó intézmény alkalmazásában áll vagy egyéb köznevelési intézmény alkalmazottja vagy onnan tíz évnél nem régebben ment nyugdíjba.

A jelentkezés módja:
A nyilvántartásba vétel az OFI honlapján elérhető adatlap elektronikus úton történő kitöltésével, majd a kinyomtatott, aláírt adatlap egy példányának és mellékleteinek az OFI részére történő postai úton való megküldésével kérhető.

A jelentkezés folyamatos.

A jelentkezéssel kapcsolatban részletes tájékoztatás az OFI  honlapján található, illetve további tájékoztatás kérhető a szaktanacsado@ofi.hu e-mail címen.

Kapcsolódó oldalak
Tehetségháló
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
EU-s MFPI-projektek
MFPI Weszely Galéria
Egész életen át tartó tanulás program - Leonardo da Vinci
Agressziókezelés