Szolgáltatások
programok
2019. december
HKSzCsPSzV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
html plain titleonly titleandlead full need dontneed 1000
Hírlevél feliratkozás
partnereink
BudapestPortál
Fővárosi Oktatási Portál
Budapesti Ifjúsági Portál
Én iskolám
FOK
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
2009. 08. 23. vasárnap

A verseny tárgya irodai és egyéb alkalmazások magas szintű használata összetett, érdekes gyakorlati feladatsor megoldása során.
Budapesten nagy hagyománnyal rendelkező verseny. Igen hasznos az informatika középszintű érettségi szempontjából is.

tovább

2009. 08. 31. hétfő

A verseny célja: olyan természettudományos, elsősorban fizikai, biofizikai, csillagászati kísérletek, mérések és kutatási eredmények feldolgozása középiskolai szinten, amelyek a diákok számára élményszerűvé teszik a fizikatanulmányokat, és egyben a környezetvédelem és a környezettudatos magatartás szempontjából is fontos szerepet játszanak. Kiemelt cél a fizikai tartalom mellett a tanulók csillagászati-űrkutatási, részecskefizikai ismereteinek gyarapítása, földrajzi, kémiai, matematikai, történeti-művészeti vonatkozások keresése, a versenyzők problémamegoldási készségének és természettudományos kompetenciáinak fejlesztése, valamint az interneten fellelhető tudásanyag alkalmazására való figyelemfelhívás.

tovább

2009. 08. 31. hétfő

A verseny célja: olyan matematikai témák feldolgozása középiskolai szinten, amelyek a diákok számára élményszerűvé teszik a matematikatanulmányokat, és egyben a kapcsolódó tudományágak szempontjából is fontos szerepet játszanak. Kiemelt cél a matematikai tartalom mellett a tanulók tudományos és művészeti ismereteinek gyarapítása, fizikai, földrajzi, kémiai, történeti vonatkozások keresése, a versenyzők problémamegoldási készségének és természettudományos kompetenciáinak fejlesztése, valamint az interneten fellelhető tudásanyag alkalmazására való figyelemfelhívás.

tovább

2009. 09. 09. szerda

Szavalóverseny

tovább

2009. 09. 09. szerda

Fővárosi Kulturális Fesztivál

tovább

2009. 09. 09. szerda

Speciális Szakiskolai Komplex Tanulmányi Verseny

tovább

2009. 09. 11. péntek

A 11. évfolyamos tanulók szakmai versenye, mindenkor a tanév egyik kiemelkedő programja. A tanulmányi verseny a tehetséges és szorgalmas tanulók vetélkedője, megmérettetése. A verseny során azt a pedagógiai célt igyekszünk megvalósítani, hogy az egyes tantárgyi keretek között megtanultakat a tanulók komplex módon tudják alkalmazni.

A verseny jó lehetőséget ad a tanulók önbizalmának emelésére, és segítséget nyújthat az iskoláknak a következő tanévben, a 12. évfolyamon, az országos szakmai versenyeken indítható tanulók kiválasztására.

tovább

2009. 09. 11. péntek

Célunk a szakiskolák tanulóinak bevonása egy kreatív, alkotást létrehozó vetélkedőbe. Szeretnénk, hogy a   természettudományos tantárgyakhoz közelebb kerüljenek, megismerjék a tudományterületek közötti kapcsolatot, megtanuljanak környezetbarát módon élni, egészségüket megvédeni és ezt a személetet jelenlegi és leendő családjukban is képviseljék. További célunk az esztétikus alkotásra való nevelés segítése, ezért vetélkedőnk projektfeladat teljesítésével és bemutatásával kombinált.

tovább

2009. 09. 15. kedd

 Funny School Poetry

 

tovább

2010. 02. 03. szerda

Azoknak a tanulóknak ajánljuk versenyünket, akik érdeklődnek a XXI. század digitális technikája által nyújtott művészi önkifejezésben rejlő lehtőségek iránt, akik egyéni, vagy csoportos versenyben szeretnék összemérni tudásukat különböző korosztályú és más-más iskolatípusba járó társaikkal.

tovább

Kapcsolódó oldalak
Tehetségháló
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
EU-s MFPI-projektek
MFPI Weszely Galéria
Egész életen át tartó tanulás program - Leonardo da Vinci
Agressziókezelés